رئیس سازمان امور مالیاتی خبر داد

فراخوان نصب كارتخوان مالیاتی برای 50 صنف از امروز

فراخوان نصب كارتخوان مالیاتی برای 50 صنف از امروز

به گزارش كارت خوب رئیس سازمان امور مالیاتی با اشاره به اینكه تنها 20 درصد از پزشكان یعنی 15 هزار نفر برای دریافت دستگاه كارتخوان ثبت نام كردند، اظهار داشت: پرینت كارتخوان پزشكان باید آرم سازمان امور مالیاتی داشته باشد.



به گزارش كارت خوب به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، امیدعلی پارسا در برنامه گفتگوی ویژه خبری با بیان این كه در نظام مالیاتی كشور باید مانند همه دنیا، خوداظهاری محور شود، اظهار داشت: باید فضایی فراهم گردد كه به لحاظ اداری و اجرایی، همه مؤدیان مالیاتی صادقانه مطابق مقررات، خوداظهاری كنند و مالیات خودرا بپردازند.
وی افزود: در سالیان گذشته تحت عنوان طرح جامع امور مالیاتی، گام هایی در این راستا برداشته شد، ولی ما هنوز به ریزداده مبنا كردن نظام مالیاتی، نرسیده ایم.
پارسا درباب نصب و راه اندازی سامانه پایانه های فروش در مطب های پزشكان، اضافه كرد: هماهنگی و تفاهمی با نظام پزشكی كشور شده است، اما در همان گام های نخست، شركت های تولیدكننده كارتخوان آماده نبودند كه به دنبال آن بحث آماده نبودن زیرساخت ها عنوان شد، اما بعد از آن تا تاریخ ۱۵ شهریور ماه همه زیرساخت ها آماده شد.
فقط یك ربع زمان می خواهد كه پزشكان در سامانه امور مالیاتی ثبت نام كنند
رئیس سازمان امور مالیاتی كشور اظهار داشت: فقط یك ربع عزم و اراده می خواهد كه پزشكان به سامانه امور مالیاتی متصل شوند و ثبت نام كنند و تابحال حدود ۲۰ درصد یا همان ۱۵ هزار نفر به سامانه متصل شده اند، اما انتظار ما بیشتر از این ارقام است.
وی راجع به مجازات های در نظر گرفته شده برای پزشكانی كه به سامانه امور مالیاتی متصل نشده اند، اظهار داشت: قوانین و مقررات آن قدر سنگین است كه دیگر فرار مالیاتی به نفع هیچ كس نیست.
رئیس سازمان امور مالیاتی كشور اضافه كرد: اگر باخبر یا مظنون شویم كه كسی مترصد فرار مالیاتی است یا كتمان می كند، به طریقی می رسیم به درآمد مشمول مالیاتی آنها و در این زمینه باید گفت؛ ۱۰۰ درصد درآمد كتمان شده مشمول مالیات است، این در حالیست كه درباب پزشكان، ۶۰ درصد درآمد را هزینه و مابقی را سود می دانیم، اما در صورت كتمان درآمد، ۱۰۰ درصد درآمد مشمول مالیات می شود و ۳۰ درصد هم جریمه غیرقابل بخشش برای خاطیان در نظر گرفته می شود ضمناً ۲ درصد از فروش افراد بعنوان جریمه شركت نكردن در سامانه امور مالیاتی در نظر گرفته خواهد شد.
وی اشاره كرد: در قانون امور مالیاتی، فرار، كتمان، اختفاء، ارائه اطلاعات غیرواقعی، ارائه اسناد غیرواقعی، استفاده از اسناد دیگران جرم شمرده می شود و مردم باید آگاه باشند و كارت بازرگانی و دستگاه كارتخوان (پوز) خودرا در اختیار دیگران قرار ندهند، برای اینكه در نهایت مالیات به دارنده كارت بازرگانی و دستگاه پوز تعلق می گیرد.
پارسا به مشوق های مالیاتی اشاره نمود و اضافه كرد: در بخشنامه بخشودگی مالیاتی آمده است كسانی كه مبادرت به پرداخت مالیات نكنند مشمول بخشودگی جرائم نمی شوند، در جای دیگری از بخشنامه آمده مؤدیان خرد كه درآمد سالانه زیر ۵۰۰ میلیون تومان داشته باشند می توانیم با خودشان توافق نماییم.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه به سهم ۸ درصدی مالیات مردمی از درآمدهای دولت اشاره و افزود: در كشورهای دنیا این رقم حدود ۳۰ درصد است، عدد كل مالیات های كسب شده از همه بخش های كشور تنها نصف حقوق كاركنان نظام را تشكیل می دهد.
پیرینت كارتخوان پزشكان باید آرم امور مالیاتی داشته باشد
رییس سازمان امور مالیاتی كشور رقم مالیاتی قشر پزشكان غیردولتی را حدود یك هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان عنوان نمود و اضافه كرد: حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از این رقم پرداخت می شود و مابقی را می توان فرار مالیاتی محسوب كرد.
وی اظهار داشت: مردم برای اطمینان از وصل بودن دستگاه های پوز داخل مطب ها می توانند به وجود آرم امور مالیاتی كشور روی پرینت دستگاه توجه نمایند، برای اینكه دستگاه های غیرمتصل به امور مالیاتی، شخصی و مشكوك به فرار مالیاتی هستند.
معرفی ۱۵ صنف جدید برای رسیدگی مالیاتی
پارسا درباب وجود حس تبعیض پزشكان در خصوص اینكه چرا رسیدگی مالیاتی از پزشكان شروع شده است نیز اشاره كرد: من مجری قانون هستم و قانون را دیگران نوشته اند، ولی برای شروع هر كاری از یك جایی باید آغاز كرد به این منظور نام ۱۵ گروه از مشاغل فردا (امروز) برای روزنامه رسمی ارسال و اعلام می شود كه رسیدگی مالیاتی آنها هم مطابق پزشكان، بررسی خواهد شد.
وی اظهار داشت: این ۱۵ گروه و ۵۰ صنف عبارتند از وكلا، مشاوران حقوقی و خانواده، دفتر اسناد رسمی، مشاورین املاك، تالارهای پذیرایی، رستوران ها و كبابی ها، اغذیه فروشی ها و فست فودها، مراكز اقامتی شامل هتل، هتل آپارتمان ها، مسافرخانه ها، نمایشگاه ها و فروشگاه های وسایل نقلیه، آرایشگاه های زنانه و مردانه، آجیل و خشكبار، قنادی، میوه و تره بار، مجموعه های فرهنگی ورزشی، لوازم التحریر، بازی های كامپیوتری، دفاتر خدمات ارتباطی و دیگر اماكن در كل كشور كه باید تحت نظارت امور مالیاتی قرار بگیرد.
پارسا نحوه مالیات ستانی از پزشكان در سال ۹۹ را طبق اظهارنامه عنوان نمود و اضافه كرد: سال آینده هر فرد باید مطابق درآمد واقعی خود مالیات بدهد و روی هم رفته سال آینده هیچ گونه مالیات علی الرأس برای پزشكان نخواهیم داشت.
قانون ستیزی پزشكان باید مورد پیگرد قرار گیرد
فرید موسوی عضو كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی هم اظهار داشت: فرار از قانون یك نوع قانون ستیزی شمرده می شود و پزشكان كه قشر فرهیخته هستند و با جان انسان ها سروكار و شغل مقدسی دارند در مقابل اجرای قانون یك صف آرایی بی مورد پدید آوردند و تمكین نكرده اند.
وی افزود: در شرایط فعلی، دستگاه های اجرایی باید بطور جدی به سوژه ورود و با قانون ستیزی این قشر از جامعه برخورد كنند و گرنه همین ۲۰ درصد كه تمكین به قانون كرده اند دل سرد می شوند.
موسوی عضو كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی كشور نیز اظهار داشت: در تهران از ۲۰ هزار پرونده پزشكی قانونی كه برای رسیدگی به امور مالیاتی تشكیل شده بود حدود ۱۱ هزار پرونده مبادرت به خوداظهاری نموده اند و در این اقدام درآمد ماهانه هر پزشك بطور میانگین ۵ میلیون و هفتصد هزار تومان اعلام شده است.
وی افزود: دوستان امور مالیاتی با اندك اطلاعاتی كه از مركز جامع آمار دریافت نمودند برمبنای بررسی های فراوان، میانگین درآمد هر پزشك را از ۵ میلیون به ۱۴ میلیون تومان اعلام نموده است.
موسوی اظهار داشت: میان این ۱۱ هزار نفر كه خوداظهاری كرده اند حدود ۵۰۰ نفر درآمدهای بالایی داشته اند و برمبنای اعلام نظر آنها میانگین درآمد ماهانه آنها حدود ۱۷ میلیون تومان است این در حالیست كه بر طبق بررسی های دوستان امور مالیاتی، میانگین درآمد این ۵۰۰ نفر حدود ۷۶ میلیون تومان بوده است، این در حالیست كه یك كارگر یا كارمند كه از حداقل حقوق دریافتی برخوردار می باشد اول مالیاتش را كسر و بعد حقوقش را پرداخت می نماییم.
عضو كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی كشور افزود: قسمتی از اتفاقات در خصوص نپرداختن مالیات، به نبود فرهنگ مالیاتی در كل كشور مربوط می شود.
ارتباط كارتخوان هایی كه به سامانه مالیات متصل نباشند با بانك مركزی قطع می شود
موسوی اشاره كرد: رقم ظرفیت مالیاتی جامعه پزشكان طبق آمار سازمان امور مالیاتی حدود ۷۰۰ میلیارد تومان اعلام شده است كه این رقم صحیح نیست، برای اینكه با احتساب ۱۳۰ هزار پزشك موجود در كشور، درآمد ماهانه هر پزشك حدود ۲ و نیم میلیون تومان می شود كه البته با عقل جور در نمی آید.
وی اظهار داشت: طبق مطالعات مركز پژوهش ها رقم ظرفیت مالیاتی جامعه پزشكان چیزی حدود ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان اعلام شده، اما چون كنار این ارقام هیچ گونه شفافیتی انجام نشده است همه این ارقام تخمینی شمرده می شود.
موسوی درباره رقم فرار مالیاتی، گفت: در شرایط فعلی كه بدنه درمانی و بیمارستان های ما با كمبود بودجه مواجهند با رقم مالیات یك میلیارد تومانی كه پزشكان از پرداخت آن سر باز می زنند می توان یك تخت بیمارستانی به بدنه درمانی كشور اضافه كرد. هنوز در تهران هستند جاهایی كه یك تخت استاندارد درمانی ندارند.
موسوی اضافه كرد: طبق توافقات سازمان امور مالیاتی و بانك مركزی، تا اختتام امسال، ارتباط دستگاه های پوزی كه به سامانه امور مالیاتی متصل نباشد قطع خواهد شد.
وی تصریح كرد: در اولویت قرار گرفتن پزشكان در صف امور مالیاتی از هر نظر درست بود، برای اینكه درآمدهای این قشر با دیگر اقشار و گروه ها فرق می كند.


منبع:

1398/06/24
15:57:19
5.0 / 5
4269
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
کارت خوب

کارت ویزیت خوب