پیشنهاد به قوه قضاییه:
بر خلاف سفارش افراد افراطی، بازداشت شدگان حوادث اخیر را آزاد کند
کارت خوب: فشار اقتصادی بر توده مردم چنان افزوده شد که دلسوزان و خیرخواهان بارها به حکمرانان هشدار دادند که اگر این وضع ادامه پیدا کند باید منتظر قیام لشکر گرسنگان باشید ولی گوش شنوائی وجود نداشت.
به گزارش کارت خوب به نقل از خبر آنلاین، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: حالا اتفاقاتی افتاده اند که نمی بایست در یک نظام دینی می افتادند، اما نباید گمان کرد گذشته را نمی توان جبران کرد و به خط عدالت نمی توان بازگشت. راه باز است و آن چه می تواند موفقیت این بازگشت را ضمانت کند، در خدمت مردم قرار گرفتن و تامین خواسته های بر حق آنهاست.
احترام به حقوق قانونی، شرعی و اخلاقی مردم یک بخش از خدمتی است که حکمرانان به مردم بدهکارند و تامین رفاه اقتصادی و حل مشکلات معیشتی مردم بخش دیگر آن است.
در قسمت اول، با عنایت به شرایط حساس اینروزها که نگرانی های عمیق خانواده های قربانیان ناآرامی های دیماه و در بازداشت بودن عده ای از جوانان، سایه سنگین خویش را همه جا گسترانده، گام اول را قوه قضائیه باید بردارد.
بر خلاف سفارش های عناصر افراطی و جاهل و بی اطلاع از کرامتی که اسلام برای انسان ها قائل است، قوه قضائیه باید دستگیرشدگان را مشمول رأفت اسلامی قرار دهد و آزادشان کند و قوه مجریه هم با تمام امکانات درصدد دلجوئی از خانواده ها و بازماندگان قربانیان برآید.
واقعیت انکارناپذیری که نباید مورد غفلت قرار گیرد این است که سیاستهای اشتباه مسئولان سبب شد نارضایتی های انباشته شده از سالهای متمادی زمینه کشته شدن هزاران نفر را به وجود بیاورد. در این که دشمن از فرصت ایجاد شده حداکثر بهره برداری را به عمل آورد تردید نیست ولی سو استفاده دشمن نمی تواند باعث نادیده انگاشتن تقصیرها و قصورهای مسئولان شود. حالا زمان جبران و بازگشت به مردم است.
منبع: كارت خوب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب