عرضه آیفون اپل از سامسونگ جلو می زند
به گزارش کارت خوب، شرکت تحقیقاتی کانترپوینت روز چهارشنبه اعلام نمود که اپل در سال 2025، برای بار اول در 14 سال گذشته، گوشیهای هوشمند بیشتری نسبت به سامسونگ عرضه خواهد نمود.
به گزارش کارت خوب به نقل از ایسنا، کانترپوینت به شبکه سی ان بی سی اعلام نمود اپل سال جاری حدود ۲۴۳ میلیون دستگاه آیفون در مقایسه با ۲۳۵ میلیون دستگاه سامسونگ، عرضه خواهد نمود. احیانا اپل در نهایت ۱۹.۴ درصد از سهم بازار جهانی گوشیهای هوشمند را در اختیار خواهد گرفت، در حالیکه سهم سامسونگ ۱۸.۷ درصد خواهد بود.
حجم عرضه به تعداد دستگاه هایی که فروشندگان به کانال های خرده فروشی ارسال می کنند اشاره دارد و مستقیما با فروش برابر نیست. با این وجود، این معیار، بینشی در مورد تقاضا و انتظارات فروش از جانب سازندگان گوشیهای هوشمند عرضه می دهند.
موفقیت اپل به سبب عرضه سری آیفون ۱۷ در سپتامبر است که طبق یادداشت کانترپوینت، فصل فروش تعطیلات پرفروشی را تجربه نمود.
این شرکت تحقیقاتی اعلام نمود که فروش سری آیفون ۱۷ همچون آیفون ایر در آمریکا، در چهار هفته اول بعد از عرضه، ۱۲ درصد بیشتر از سری آیفون ۱۶، به استثنای آیفون ۱۶e، بوده است. در چین که بازاری حیاتی برای اپل است، فروش سری آیفون ۱۷ در همین دوره ۱۸ درصد بیشتر از مدل قبلی آن بوده است.
در همین حال، کانترپوینت می گوید سامسونگ امکان دارد در بازار گوشیهای هوشمند رده پایین تا متوسط با چالش هایی از جانب بازیگران چینی مواجه شود که می تواند توانایی این غول کره ای را برای بازپس گیری جایگاه برتر مختل کند.
بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، موسسه تحقیقاتی کانترپوینت پیشبینی می کند که اپل تا سال ۲۰۲۹ جایگاه برتر را در بازار جهانی گوشیهای هوشمند حفظ خواهد نمود.
منبع: goodcard.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب