مقام مسئول ؛

مشكل كمبود كامیون حمل كالای اساسی در بندر امام حل شد

مشكل كمبود كامیون حمل كالای اساسی در بندر امام حل شد

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از فراخوان این سازمان و پاسخ مثبت ۱۷۰۰ کامیوندار به این فراخوان برای حمل کالای اساسی از بندر امام خمینی (ره) اطلاع داد.



بابک طالبی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره مشکلات حمل کالاهای اساسی و کمبود ناوگان اظهار نمود: با عنایت به اهمیت موضوع، معاون وزیر کشور هم در ایام اخیر بازدیدی از بندر امام خمینی (ره) داشت و بر ضرورت تسریع انتقال و حمل کالاهای اساسی تاکید کرد.
وی اضافه کرد: ما هم در سازمان راهداری، مشکلات را از نزدیک رصد می کنیم؛ این در شرایطی است که در دو ماهه ابتدایی سال جاری (فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۰) حدود ۸۰ میلیون تن بار جابه جا کرده ایم که علیرغم مشکلات کرونایی، بیشتر از ۱۳ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته ایم.
حمل ۸۰ میلیون تن کالا در ۲ ماهه ۱۴۰۰/ ‬ ۳ میلیون تن کالای اساسی
وی اضافه کرد: از این ۸۰ میلیون تن قدری بیشتر از ۳ میلیون تن آن کالاهای اساسی است که طبیعتاً سهم آنچنانی ندارد و تأمین ناوگان مورد نیاز، مشکل چندانی برای سازمان راهداری ندارد؛ از همین مشکلات کمبود حمل ناوگان کالاهای اساسی در سازمان راهداری بررسی و احصا شده است.
فراخوان گسیل کامیون به بندر امام دادیم؛ ۳ روزه ۱۷۰ کامیون آمد
معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای افزود: در ۲ روز ابتدایی خرداد ماه فراخوان حضور ناوگان در بندر امام خمینی (ره) برای حمل کالاهای اساسی داده ایم که درنتیجه در روز ۳ خرداد تا ۱۷۰۰ دستگاه کامیون به این بندر منتقل شد و تا چند روز آینده این عدد به بیشتر از ۲ هزار دستگاه می رسد.
گمرک باسکول های خراب شده را سریع تر تعمیر کند
طالبی خاطرنشان کرد: سازمان راهداری و تأمین ناوگان حمل کالاهای اساسی در جاده های کشور، تنها یک ضلع از چند ضلعی تأمین کالاهای اساسی شهروندان است که تازه آن هم متأثر از سیاست های سایر دستگاه هاست در ایام اخیر با رئیس کل گمرک هماهنگ کردیم تا با عنایت به این که برخی از باسکول های بندر امام خمینی (ره) به علل نقص فنی از مدار خارج شده بودند، هر چه سریع تر تعمیر و وارد مدار شوند این مورد به شدت به معطلی کامیون ها در محوطه بندر امام (ره) دامن زده است.
وی ضمن اشاره به هماهنگ کردن سازمان بنادر با اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان تا معطلی رانندگان در داخل محوطه های بندری کاهش پیدا کند، اظهار داشت: در این صورت رغبت کامیون داران برای حمل کالاهای اساسی از انبارهای بندر امام (ره) بیشتر می شود.
سازمان بنادر موافق حمل یکسره از کشتی به کامیون نیست؟
عضو هیئت عامل سازمان راهداری خاطرنشان کرد: سازمان بنادر با حمل یکسره کالاها از کشتی به کامیون موافق نیست و باید ابتدا به انبار منتقل شوند سپس از انبار با کامیون به سایر نقاط کشور منتقل شوند این مشکل متأسفانه وجود دارد البته بخشی از مشکل در اختیار سازمان بنادر نیست و به خود صاحب کالا برمی گردد در انبارهای بندر امام (ره) تا ۴.۵ میلیون تن ظرفیت وجود دارد و صاحب کالا از این ظرفیت برای تنظیم و مدیریت بازار خود استفاده می نماید.
سیلودارها ۴۸ ساعت کامیون داران را معطل می کنند!
وی تاکید کرد: این مشکل انبار کردن کالاهای اساسی چندان مهم نیست، مشکل اصلی عدم رغبت رانندگان، معطل شدن آنها در محوطه های بندری است همینطور در تخلیه بارها در مقاصد، مشکلات زیادی داریم؛ برخی کامیون داران را صاحبان کالا تا ۴۸ ساعت در مقصد یا سیلو معطل می کنند؛ این در شرایطی است که پایانه بار ما ۲۴ ساعته فعال است، اما سیلوها در ایام تعطیل از پذیرش کامیون خودداری می کنند. برخی صاحبان کالای خصوصی در همان لحظه هزینه حمل را به راننده می دهند؛ اما دولتی ها ۴ ماه تا پرداخت هزینه حمل تأخیر دارند.
سازمان هایی در معطلی راننده ها در بندر امام نقش دارند
طالبی اظهار داشت: معطلی های بی اساس و غیر موجه ۱۵ تا ۲۰ ساعته راننده در انبار یا گمرک، بسیار آزاردهنده است؛ مثلاً سازمان تغییر شیفت شرکت بازرگانی دولتی ایران، شرکت خدمات حمایتی، شرکت پشتیبانی امور دام، بین ۲ تا ۳ ساعت طول می کشد و راننده باید در گرمای بالای ۴۵ درجه و شرجی بودن هوای بندر امام (ره) معطل بماند تا مسئول شیفت جدید کار خویش را آغاز کند؛ یا مثلاً امکان دارد یک لودر خراب شود و ساعت ها رانندگان برای تعمیر یا جایگزینی آن منتظر بمانند.
وی درباره این که آیا رانندگان کامیون های حمل کالاهای اساسی، یک سر خالی تردد دارند؟ اظهار داشت: معمولاً بار برای برگشت دارند اما به طور عمده تانکرهای حمل روغن خام و همینطور بونکرهای سیمان تردد یک سر خالی دارند که بنابراین با افزایش کرایه حمل، این مشکل را برای آنها جبران می نماییم.


منبع:

1400/03/05
11:31:21
5.0 / 5
901
تگهای خبر: بازار , پرداخت , خدمات , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
کارت خوب

کارت ویزیت خوب