وزیر اقتصادمطرح كرد؛

قالیباف اصل استعفایش را اول به رسانه و بعد به شورای بورس داد

قالیباف اصل استعفایش را اول به رسانه و بعد به شورای بورس داد

وزیر اقتصاد با اشاره به استعفای قالیباف اصل از ریاست سازمان بورس اظهار داشت: شرایط این قدر سخت بود که ایشان اول استعفا را به رسانه و بعد به شورای بورس دادند.


به گزارش کارت خوب به نقل از مهر، فرهاد دژپسند در مراسم تودیع و معارفه رئیس مستعفی و رئیس جدید سازمان بورس که الان در محل وزارت اقتصاد در حال برگزاری است، اظهار داشت: یکی از سخت ترین جلسات برای من جلسه امروز است چون دو تغییر مسئولیت را داریم. وی ادامه داد: آقای قالیباف از یک سنگر بسیار مهم به سنگر دیگری می روند اما بازار سرمایه مدیر گرانسنگی مثل آقای قالیباف را از دست می دهد که این خیلی سخت است. وی اظهار داشت: اگر اقدامات غیر حرفه ای برخی که محیط را سنگین کردند، نبود، حتما می توانستیم آقای قالیباف را به ادامه خدمت قانع نماییم. دژپسند افزود: اما این شرایط این قدر سخت بود که ایشان اول استعفا را به رسانه و بعد به شورای بورس دادند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: یکی از محورهایی که جناب آقای دهنوی در مدت معاونت ایشان انجام شد، در عرصه سیاست سازی و سیاست نویسی برای بازار سرمایه بود و هرچه سیاست گذاری در زمینه ثبات بازار سرمایه انجام شد، زیر نظر آقای دهنوی بوده است.
وی افزود: آمارهایی که آقای قالیباف اصل درباره عملکرد شأن در بازار سرمایه عرضه کردند نشان دهنده این است که در این دوره کوتاه تا چه اندازه کارهای توسعه بخش در بازار سرمایه صورت گرفته است و خیلی از کارهایی که صورت گرفت می تواند الگو باشد.
دژپسند خاطرنشان کرد: مدیریت سازمان بورس در عرصه نهادسازی و ریل گذاری ها سنجیده می شود و بگونه ای عمل شد که امروز نقد شوندگی بازار احساس رضایت می کنند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: اگر شرکتی می خواهد پذیرش شود هم اکنون حداکثر در خلال یک ماه این کار انجام می شود. باآنکه تا عرضه اولیه امکان دارد زمانی طول بکشد.
وی اضافه کرد: بازار گردانی در دو ماه به اندازه ۱۰ سال رشد کرد. اینها نشان دهنده مدیریت خوب بر بازار سرمایه است. کار بازار سرمایه تعیین قیمت نیست بلکه بازار سرمایه بازار کشف قیمت ها است. در ۱۰ ماهه اول سال جاری تأمین مالی در بازار سرمایه به ۵۰۰ هزار میلیارد تومان رسید در حالیکه این رقم پارسال ۲۶۴ هزار میلیارد تومان بود و در این زمان کم حدوداً دو برابر شده است و این حاصل تلاش مسؤلان سازمان بورس است.
دژپسند تصریح کرد: اینکه گاهی حقیقی ها را بترسانیم و حقوقی ها را بکشیم فایده ای برای بازار سرمایه ندارد. نباید حقیقی ها را دلواپس بورس نماییم. بازار سرمایه امروز بازاری ۵۰۰ هزار نفری نیست بلکه بازاری ۵۰ میلیونی است و ازاین رو مراقبت ها باید متفاوت باشد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی عنوان کرد: رئیس سازمان بورس باید در مجامع تصمیم گیری و سیاست گذاری اقتصادی حاضر باشد. برای هدایت بازار بورس باید در راه تعادل بخشی عمل نماییم و گام اول ما تعادل بخشی بازار است. سودآوری شرکتهای بورس در ۹ ماهه اول سال جاری نسبت به ۹ ماهه سال قبل سه برابر شده است. این نشان داده است بازار سرمایه، پویایی لازم را دارد.
وی بیان نمود: یک خبر را برای نخستین بار می خواهم مطرح کنم و آن این است که یک شرکتی با سرمایه ۱۵۰ هزار میلیارد تومان مقدمات ورود به بورس آن فراهم شده و پذیره نویسی را بزودی آغاز خواهیم کرد. البته این شرکت به صورت چند مرحله ای عرضه خواهد شد و با سرمایه گذاران بازار سرمایه نباید نگران باشند و امیدواریم بتوانیم در روز زن آنرا عرضه نماییم. برخی بازار گردان ها را می ترسانند و اجازه نمی دهند کارشان را انجام دهند. باید دقت کنیم اگر در بالای شاخه بنشینیم و شاخه را از بن ببریم، همگی ضرر خواهیم کرد. اگر این کشتی سوراخ شود، همگی غرق خواهیم شد.
دژپسند خاطرنشان کرد: هم اکنون به جهت حرمت بازار حرفی نمی زنیم اما نمی گردد برای همیشه حرف نزد. وزیر امور اقتصادی و دارایی در انتها تصریح کرد: باید به پارلمان بورس یعنی شورایعالی بورس اعتماد نماییم و آنرا مرجع بدانیم. ارجاع مقام معظم رهبری در زمینه تصمیمات راجع به سهام عدالت به این شورا نشان از درک عمیق ایشان داشت. بازار سرمایه برای همه مردم است و برای آن احتیاج به هم افزایی داریم.

1399/11/10
16:43:21
0.0 / 5
866
تگهای خبر: اقتصاد , بازار , بورس , حقوق
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
کارت خوب

کارت ویزیت خوب