برای تقویت ارزیابی مالی؛
صندوق بین المللی پول فاینانس اسلامی را در دستور كار قرار داد
كارت خوب: صندوق بین المللی پول (آی ام اف)، از سال ۲۰۱۹، فاینانس اسلامی را به ارزیابی های بخش مالی خود از كشورهای منتخب، اضافه می كند تا تنظیم مقررات در این بخش درحال رشد را بهبود ببخشد.
به گزارش كارت خوب به نقل از مهر به نقل از رویترز، صندوق بین المللی پول (آی ام اف)، از سال ۲۰۱۹، فاینانس اسلامی را به ارزیابی های بخش مالی خود از كشورهای منتخب، اضافه می كند تا تنظیم مقررات در این بخش درحال رشد را بهبود بخشد.
آی ام اف به صورت سنتی به بانكداری متداول تمركز می كند، اما به شكلی روز افزون با بانك های مركزی كشورهایی همكاری می كند كه درحال حاضر فاینانس اسلامی در آنها از اهمیت سیستماتیكی برخوردار می باشد.
تحت طرح پیشنهادی بورد اجرایی آی ام اف، دستورالعمل بورد خدمات مالی اسلامی مالزیایی (آی اف اس بی)، در ارزیابی های آی ام اف در مورد قانون گذاری و نظارت بانك های اسلامی، به كار گرفته خواهد شد.
طبق برآوردهای آی ام اف، فاینانس اسلامی كه در آن پرداخت بهره و احتكارِ سرمایه ممنوع می باشد، حدود ۲ تریلیون دلار را در سراسر جهان در اختیار دارد و در ۶۰ كشور جهان هم عرضه می گردد. هرچند فعالیت های تجاری آن در بازارهای مختلف، شامل خاورمیانه، آفریقا و جنوب شرقی آسیا، با هم متفاوت می باشد.
آی ام اف در مورد تشویق برای به كارگیری قوانین فاینانس اسلامی كه هم خوانی و مطابقت بیشتری داشته باشند، اخطار داد و اعلام نمود بعضی از قوانین مجاز دینی، می توانند رشد اقتصادی را خفه كرده و ناپایداری مالی به وجود بیاورند.
این سیستم برای سیستم های مالی ده ها كشور جهان حائز اهمیت است و ۱۵ درصد كل دارایی های مالی كشورهایی مانند عربستان سعودی، كویت، قطر و مالزی، بدین سان اداره می گردند.
آی ام اف اعلام نمود رشد فاینانس اسلامی را بعنوان فرصتی برای تقویت تلاش های شمول مالی، تعمیق بازارهای مالی و توسعه منابع تامین مالی جدید، به حساب می آورد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب