دبیركل مجمع جهانی اهل بیت(ع):

غربی ها بدنبال قداست شکنی از قرآن، پیامبر(ص) و اهل بیت(ع)، به بهانه آزادی بیان هستند

غربی ها بدنبال قداست شکنی از قرآن، پیامبر(ص) و اهل بیت(ع)، به بهانه آزادی بیان هستند

کارت خوب: به گزارش کارت خوب، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع)گفت: وقتی بحث امامت مطرح می شود، موضوع رهبری جهان اسلام به میان می آید که در بخش های مختلف همچون اخلاق، اندیشه و توسعه علم تجلی پیدا می کند. همین طور در حوزه اجتماعی، مسئله عدالت خواهی در بین همه ملت ها اهمیت پیدا می کند که آمال همه انبیای الهی بوده است.


به گزارش کارت خوب به نقل از ایسنا، آیت الله رضا رمضانی اظهار اضافه کرد: عدالتی که در دولت کریمه حضرت مهدی(عج) تحقق پیدا خواهد نمود بدین معناست که همه جامعه بشری، طعم اخلاق، معنویت، صمیمیت و انسانیت را به بهترین شکل تجربه خواهند کرد و در آن زمان دیگر سیستمی وجود ندارد که به بشریت ظلم کند اما باید مقدمات آنرا فراهم نمود.

وی که آیین شروع سال تحصیلی دانشگاه بین المللی دوده (ع) سخن می گفت، اظهار نمود: نخستین لازمه فراهم شدن این مقدمات، خودسازی است یعنی به لحاظ روحی و اخلاقی، خودمان را آماده نماییم و به ساخت دیگران که همان دیگرسازی است نیز کمک نماییم. این مسئله به خوبی تفسیر نشده و باید تفسیر جامعی از حوزه مهدویت صورت گیرد چونکه برخی ناپختگی می کنند و می گویند اگر آن حضرت بیایند، دو سوم مردم عالم کشته می شوند در حالیکه واقعیت امر این است که چنین اتفاقی رخ نخواهد داد. در قرآن کریم هم آمده است: «وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَةً لِلْعَالَمِینَ؛ و (ای رسول) ما تو را نفرستادیم مگر آنکه رحمت برای اهل عالم باشی» (انبیاء/ ۱۰۷) این نشان داده است که اسلام دنبال صلح عادلانه برای همه بشریت است.

دلایل توهین به قرآن
آیت الله رمضانی خاطرنشان کرد: در طول تاریخ مستکبرانی وجود داشته اند که همیشه در مقابل جبهه حق قرار گرفته اند پس تقابل جبهه حق و باطل همیشه وجود داشته است اما در نهایت زمین به دست صالحان و پاکان سپرده خواهد شد. در طول تاریخ خودکامگانی بودند که پیامبران را به زحمت انداخته یا به شهادت می رساندند؛ همچون پیامبر اسلام(ص) به میزان زیادی مورد ظلم و ستم قرار گرفتند ولی در مقابل خودکامگان ایستادگی کردند. در دوران جنگ تحمیلی، ما دفاع کردیم و آنرا دفاع مقدس می نامیم. آنها تجاوز کردند و سازمان ملل هم این را تایید نمود. اسلام هیچ گاه دنبال جنگ نبوده است بلکه دنبال ارتباط بشریت بوده است تا انسان ها بتوانند بهشت را در دنیا با دست های خودشان و با کمک کردن به دیگران بسازند. خداوند هم در قرآن کریم فرموده است: «یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَأُنْثَیٰ وَجَعَلْنَاکُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا ۚ إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ ۚ إِنَّ اللَّهَ عَلِیمٌ خَبِیرٌ؛ ای مردم، ما همه شما را نخست از مرد و زنی آفریدیم و آن گاه شعبه های بسیار و فرق مختلف گردانیدیم تا یکدیگر را بشناسید، همانا بزرگوار و با افتخارترین شما نزد خدا با تقواترین شمایند، همانا خدا کاملا دانا و آگاه است» بشریت این توان را هم دارد که بهشت را با دست خود ساخته و از جهنم گریزان باشد.

آیت الله رمضانی اظهار داشت: خداوند می فرمایند برای مقابل با ستمگران و زورگویان آماده باشیم چون این مقاومت، امری مقدس است. در قرآن کریم آمده است: «وَقَاتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ الَّذِینَ یُقَاتِلُونَکُمْ وَلَا تَعْتَدُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ لَا یُحِبُّ الْمُعْتَدِینَ؛ و در راه خدا با آنان که به جنگ و دشمنی شما برخیزند جهاد کنید، لکن از حد تجاوز نکنید که خدا متجاوزان را دوست ندارد» (بقره/۱۹۰) در اسلام دو امرِ مذموم هستند؛ ظلم کردن و پذیرفتن ظلم. از طرفی همه انسان ها باید به کرامت برسند. اسلام دنبال انسانِ عاقل، خردورز، مسئولیت پذیر و معنویت گراست و افرادی که در این حوزه آموزش می بینند مورد احترام هستند. غربی ها امروزه دنبال قداست شکنی از قرآن، پیامبر(ص) و اهل بیت(ع)، به بهانه آزادی بیان هستند. این پروژه مدتی است شروع شده اما موفق نخواهد شد چونکه اهانت به قرآن، اهانت به همه بشریت است چون قرآن، کتاب انسان است و همین موجب نشر محتوای آن در دنیا و افزایش گرایش به محتوای آن خواهد شد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) اظهار نمود: معارف قرآنی، معارف برخاسته از فطرت و عقل انسانی است پس اگر برخی افراد به قرآن توهین می کنند در حقیقت به فطرت و عقل انسانی توهین می کنند پس باید مراقب باشیم و رفتار و کردار و گفتار ما با قرآن منطبق باشد. دین تاکید دارد که بشریت باید به دو امر مهم شامل آسایش و آرامش برسد. علم می تواند در تحقق آسایش نقش آفرین باشد و در این خصوص تحصیل بر پسران و دختران واجب شده است و کسانی که دختران را از تحصیل محروم می کنند از ابتدایی ترین معارف دینی آگاهی ندارند و حتی بهره ای از دین نبرده اند. دین هم به بشریت آرامش می دهد و آرامش هم بدون شک در ارتباط با خدای متعال و آموزه های وحیانی حاصل می شود.
وی در بخش دیگر سخنانش اظهار داشت: وظیفه دانشگاه ها این است که به گسترش دانش کمک کنند. مسلمانان زمانی مرکز ثقل علوم در دنیا بودند پس شما دانشجویان هم باید تلاش کنید در عرصه علمی خودتان بدرخشید و ما هم تلاش می نماییم بستر لازم را در این حوزه فراهم نماییم. پیشرفت علم فقط مخصوص ایران نیست بلکه باید تلاش نماییم همه کشورها و بخصوص کشورهای اسلامی از نظر علمی پیشرفت کنند اما گسترش علم باید در کنار اخلاق و معنویت باشد چونکه علم بدون اخلاق، کارایی ندارد و اخلاق بدون علم هم موجب کارایی جامعه نخواهد شد. پس دانشگاه باید به هر دو بخش علم و اخلاق اهتمام بورزد.

آیت الله رمضانی اظهار داشت: دانشگاه اهل بیت(ع) نمونه ای از تنوع فرهنگی است و اگر مدیریت صحیحی وجود نداشته باشد ممکنست فرصت ها تبدیل به تهدید شود پس این دانشگاه می تواند یکی از ستادهای فرهنگی دانشجویان خارجی در کشور باشد. وجود دانشجویانی از ۳۰ ملیت در اینجا بستر مناسبی برای کارهای فرهنگی است. نکته دیگر این که باید فضای حاکم بر دانشگاه رنگ و بوی بین المللی داشته باشد و سطح فکری اساتید و کارکنان هم بین المللی باشد. همین طور باید رتبه علمی دانشگاه افزایش پیدا کند. الان در این حوزه در حد مطلوب نیستیم و قسمتی از این مسئله به کیفیت آموزشی و پژوهشی مربوط است. همین طور لازم است بر معنویت و اخلاق تأکیدی مجدد داشته باشم. در این خصوص لازم است در طول سال، محفل های قرآنی با حضور قاریان برتر برگزار و برنامه های فرهنگی اجرا شود تا در حوزه معنویت نیز شاهد پیشرفت دانشجویان باشیم.




منبع:

1402/07/04
10:50:45
5.0 / 5
223
تگهای خبر: آموزش , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
کارت خوب

کارت ویزیت خوب