وزیر علوم:

در انتخاب زنان تاثیرگذار، به استعدادهای بانوان در عرصه های مختلف توجه کنیم

در انتخاب زنان تاثیرگذار، به استعدادهای بانوان در عرصه های مختلف توجه کنیم

به گزارش کارت خوب، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مورد معیارهای انتخاب برگزیدگان «کنگره زنان تاثیرگذار»، اظهار داشت: ما نباید استعدادهای بانوان را صرفا در یک عرصه ببینیم. باید به استعدادها در عرصه های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، هنری، ورزشی، علمی، فناوری و نوآوری توجه داشت و شخصیت یک بانوی موفق ایرانی را باید به صورت یک پازل کامل و یک شخصیت متوازن دید. در برگزاری این کنگره برای نخستین بار، بخشی از تکه های پازل دیده نشده بود و امیدواریم در دوره های بعد این موضوعات مورد توجه قرار گیرد.



به گزارش کارت خوب به نقل از ایسنا، در ایام اخیر، نخستین کنگره «زنان تاثیرگذار» توسط معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار گردید. اعلام برگزیدگان این کنگره حواشی زیادی ایجاد کرد و انتخاب برخی برگزیدگان آن، با انتقاداتی مواجه گردید. بعضی از این برگزیدگان سابقه فعالیت علمی و پژوهشی داشتند و مسؤلان این کنگره یکی از معیارهای انتخاب آنها را فعالیتهای علمی و مقالات آنها عنوان کردند.

با توجه به اینکه وزارت علوم یکی از متولیان علم و دانش در کشور است و هر ساله پژوهشگران برتر کشور (پژوهشگر پر استناد، یک درصد برتر و دو درصد برتر) را اعلام می کنند، با وزیر علوم در مورد میزان مشارکت این وزارت خانه در انتخاب زنان اثرگذار گفتگو کردیم.

محمدعلی زلفی گل در گفتگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که آیا وزارت علوم، بعنوان یکی از متولیان علم و دانش در کشور، در انتخاب برگزیدگان کنگره زنان تاثیرگذار، مشارکت داشته یا خیر؟ اظهار داشت: باید توجه داشت که برگزاری این کنگره، یک کار نمادین و بسیار پرارزش بود و نشان داده است که جمهوری اسلامی در زمینه استفاده از استعداد بانوان خوب عمل کرده، باآنکه که این کافی نیست.

وی اظهار نمود: طبیعی است کاری که برای نخستین بار صورت می گیرد، در کنار محاسنی که دارد، امکان دارد انتقاداتی هم به آن وارد شود و امیدواریم اگر انتقادی بر آن وارد بوده، در دوره های آینده برطرف شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پاسخ به این سؤال که آیا در آینده وزارت علوم، شاخص هایی برای انتخاب چنین افرادی عرضه خواهد داد؟، توضیح داد: ما نباید استعدادهای بانوان را در یک عرصه صرفا علمی یا فناوری ببینیم. باید استعدادها را در عرصه های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، هنری، ورزشی، علمی، فناوری و نوآوری به صورت همزمان دید و شخصیت یک بانوی موفق ایرانی را باید به صورت یک پازل کامل و یک شخصیت متوازن دید.

وی اضافه کرد: شاید در برگزاری این کنگره برای نخستین بار، بخشی از این تکه های پازل فراموش شده بود و بخشی از تکه های پازل دیده نشده بود و امیدواریم در دوره های بعد این موضوعات مورد توجه قرار گیرد.




1401/11/10
09:27:32
5.0 / 5
303
تگهای خبر: فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۵
کارت خوب

کارت ویزیت خوب