طوری نو منتخب جشنواره زیر چتر لبخند شد
به گزارش کارت خوب تهیه کننده برنامک منتخب جشنواره «زیر چتر لبخند» اظهار داشت: ما در رادیو گفتگو با برجام، آمریکا و دولت قبل شوخی سیاسی داشتیم.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون ایرنا؛ در مراسم اختتامیه اولین جشنواره طنز و رادیو، زیر چتر لبخند که در ساختمان شهدای رادیو برگزار شد؛ مطهره مهرابی تهیه کننده رادیو گفت و گو برای تولید برنامک طوری نو جایزه و لوح تقدیر از داوران اولین جشنواره طنز رادیویی به دست آورد.
مهرابی ضمن اشاره به این که این برنامه در واقع ۳ برنامک در زمینه طنز سیاسی با موضوعات برجام، آمریکا و عملکرد دولت قبل در حوزه دیپلماسی اقتصادی بوده، به ایرنا اظهار داشت: طوری نو با ساختار و زبانی نو با اجرا و خلاقیت علی زکریایی طراحی و اجرا شد.
وی افزود: در این برنامه تلاش شد با شاخصهای جذابیت در فضای مجازی و برپایه نیاز مخاطب امروز شخصیت های اصلی برنامک طراحی و با بهره مندی از موسیقی، افکت و استفاده از شیوه های مختلف رادیویی ضمن عرضه محتوا به مخاطب بتوانیم جذابیت شنیداری ایجاد نماییم.
این تهیه کننده منتخب تصریح کرد: ما در رادیو گفتگو با تولید برنامک های کوتاه و پر محتوا و با استفاده از عناصر اصلی جذابیت در صدا بیشترین پیام را به مخاطب انتقال می دهیم و این رویه را در موضوعات مختلف اجرایی کردیم.
وی اضافه کرد: یکی از معیارهای موفقیت برنامه های رادیویی ساخت برنامه هایی مطابق با ذائقه مخاطبان امروزی در شرایطی است که رسانه های سنتی و مدرن نقش آفرینی بسزایی دارند و سبب ارتقاء سطح توقع کاربران شده اند. و این قبیل برنامه ها به علت انعکاس و بازتاب خوب در فضای مجازی انتقال دهنده مناسبی برای محتواهای مفید و کاربردی هستند.
مهرابی بیان نمود: زبان طنز یکی از مهم ترین راه های انتقال محتوا به مخاطبان است و نکته ای که همچنان رسانه گرم رادیو را پر مخاطب نگه داشته و اثربخشی آنرا روز افزون کرده توجه به ارتقاء ذائقه مخاطب و تولید محتوای جذاب برای آنان است.
وی تصریح کرد: هدف این مجموعه آثار، این است که ضمن انتقال پیام و محتوا با رویکرد طنز سیاسی به مخاطب، از تکنیک های نو و جذاب و مورد استقبال همه قشرها بویژه جوان امروزی که بخش عمده ای از وقت خویش را در فضای مجاز به سر می برد استفاده نماید، شاید این خصوصیت خاص یک برنامه رادیویی باشد که در کنار رسانه ی گرم رادیو بتواند مناسب فضای مجازی هم باشد.
این تهیه کننده منتخب در انتها با تشکر از مدیر محترم شبکه و مدیران گروه برنامه ساز رادیو گفتگو، حمایت و همراهی همه عوامل را در راه موفقیت یک برنامه رادیویی موثر دانست.