برای دور كردن اقتصاد از نفت؛

عربستان هاب آبزی پروری خاورمیانه می شود

عربستان هاب آبزی پروری خاورمیانه می شود

به گزارش کارت خوب به نظر می آید عربستان می خواهد تا سال ۲۰۳۰ با اشتغالزایی ۲۰۰ هزار نفری و سرمایه گذاری ۴.۳ میلیارد دلاری در بخش آبزی پروری، اقتصاد خویش را از وابستگی به درآمدهای نفتی برهاند.



به گزارش کارت خوب به نقل از مهر به نقل از عرب نیوز، یکی از وزیران عربستان سعودی در کنفرانسی در ریاض اظهار داشت که عربستان سعودی بعنوان بخشی از اهداف بزرگ تر خود برای تنوع بخشیدن به اقتصاد و تأمین امنیت غذایی خود، درحال ایجاد یک مرکز منطقه ای برای توسعه شیلات است.
عبدالرحمن الفضلی، وزیر محیط زیست، آب و کشاورزی عربستان، در اینباره اظهار داشت که دولت مایل به توسعه ظرفیت پرورش ماهی است و آنرا یکی از سریع ترین راههای تأمین امنیت غذایی جهان می داند.
وی در جریان افتتاحیه کنفرانس بین المللی دریایی و نمایشگاهی عربستان سعودی اظهار داشت: «ما ابتکاراتی بوجود آورده ایم تا بخش خصوصی در توسعه بخش شیلات مشارکت کند.
وزیر عربستان سعودی که ریاست برنامه ملی توسعه شیلات را بر عهده دارد، اظهار داشت که سرمایه گذاری در شیلات هم در جهت تلاشهای عربستان سعودی برای رسیدگی به امنیت غذایی است که یک مبحث رایج در سرتاسر خلیج فارس است.
الفضلی اضافه کرد: «ما درحال کار بر روی ایجاد یک مرکز منطقه ای و هاب محصولات شیلات و همینطور ایجاد یک آکادمی مختص پرورش آبزیان هستیم.
این وزیر سعودی اظهار داشت که یکی از پروژه های دیگری که دولت عربستان روی آن کار می کند توسعه جلبک دریایی است.
وی اظهار داشت که دولت در تحقیق و توسعه شیلات سرمایه گذاری زیادی کرده است تا توانایی های این بخش را افزایش دهد و کوشیده تا خویش را با معیارهای بین المللی وفق دهد.
الفضلی توضیح داد که این وزارت خانه با چندین دانشگاه سعودی برای تولید تحقیقات علمی در حوزه شیلات کار می کند که می تواند مزایای بسیاری مانند کاهش هزینه های تولید و بهبود قابلیت های صادراتی را به دنبال داشته باشد.
مانوئل بارانژ، مدیر بخش شیلات و آبزی پروری سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد، بر نقش مهمی که عربستان در تولید محصولات شیلاتی داشته باشد، تصریح کرد.
وی با بیان اینکه عربستان سعودی ۴۹ درصد از کل آبزی پروری را در سرتاسر خلیج فارس تولید می کند، افزود که این رویداد "فرصتی عالی" برای سرمایه گذاری این کشور در بخش شیلات است.
وزیر سعودی اظهار داشت که آنها با شرکای خود در فائو برای توسعه منابع دریایی پایدار و تاکید بر تحقیقات شیلاتی کار خواهد نمود.
الفضلی همینطور به اهمیت داشتن مقررات آسان برای مشارکت سرمایه گذاران در اقتصاد محلی اشاره نمود.
بر اساس چشم انداز ۲۰۳۰، دولت سعودی چندین صنعت را برای دور کردن تنوع اقتصادی از وابستگی خود به تولید و صادرات نفت شناسایی کرده است تا از این محل ها هم درآمد داشته باشد.
عربستان سعودی می خواهد تا ۴.۳ میلیارد دلار درآمد از تولید محصولات شیلاتی کسب کند و اشتغالزایی در بخش شیلات را به ۲۰۰ هزار نفر برساند.


منبع:

1400/11/13
10:09:39
5.0 / 5
644
تگهای خبر: اشتغال , اقتصاد , امنیت , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۱ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کارت خوب

کارت ویزیت خوب