پشتیبانی از پژوهش های مشترک بین المللی در رابطه با فرآوری زعفران

پشتیبانی از پژوهش های مشترک بین المللی در رابطه با فرآوری زعفران

کارت خوب: مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بین المللی از پژوهش های مختلف در رابطه با «فرآوری زعفران» حمایت می کند.



به گزارش کارت خوب به نقل از ایسنا، مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم با هدف گسترش همکاریهای علمی بین المللی و بهره گیری از ظرفیت ها و توانمندی های پژوهشگران، دانشگاه ها و مراکز پژوهشی سایر کشورها، از پژوهش های مشترک بین پژوهشگران داخلی و خارجی در رابطه با فرآوری زعفران، حمایت می کند.

پژوهش های در رابطه با فرآوری زعفران در زمینه های زیر مورد حمایت قرار می گیرند:

انجام مطالعات در زمینه فرآوری زعفران و محصولات ناشی از آن و مناسب سازی اقتصادی (FMCG اقتصادی بازارهای بین الملل)

تعریف مهندسی واحد فرآوری زعفران با تعریف ملاحظات استانداردهای بین الملل

تولید خارج از مزرعه متابولیت های زعفران بوسیله بیوتکنولوژی صنعتی

فرمولاسیون متابولیت های زعفران برای صنایع داروئی، غذا داروهای سلامت محور، آرایشی و بهداشتی و آشامیدنی های سودمند گرم و سرد

مطالعه تنوع ژنتیکی زعفران بومی و دیگر کشورها از نظر متابولیت های ثانویه (ارگانولیتیکی- حسی ادراکی)

استخراج و فرآوری متابولیت های ثانویه گل زعفران به غیر از کلاله زعفران

طراحی لابراتوار های تک (فوق پیشرفته) رفرانس و صحه گذاری زعفران و محصولات جانبی.

این حمایت در قالب برنامه پژوهشی «دعوت برای پژوهش های مشترک» (ICRP) به انجام می رسد و متخصصان علاقمند می توانند تا تاریخ 31 اردیبهشت ماه 1402 طرح نامه های پیشنهادی خودرا بوسیله سامانه مدیریت پژوهش مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بین المللی ارسال نمایند.




1402/01/17
17:18:23
5.0 / 5
319
تگهای خبر: استاندارد , اقتصاد , بازار , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
کارت خوب

کارت ویزیت خوب