مدیر اینستاگرام:
اطلاعات منفی درباره ی ایمنی نوجوانان را پنهان نکردیم
به گزارش کارت خوب، آدام موسری، مدیر اینستاگرام، در جریان یک دادگاه فدرال در آمریکا، افترا پنهان کردن اطلاعات منفی در رابطه با ایمنی کودکان و نوجوانان در این شبکه اجتماعی را رد کرد.
گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، موسری که از سال ۲۰۱۸ مدیریت اینستاگرام را برعهده دارد، در دادگاهی در اوکلند کالیفرنیا شهادت داد که نه کارکنان را به پنهان کردن اطلاعات منفی از افکار عمومی تشویق کرده و نه از وجود سیاستی در شرکت برای ممانعت از انتشار چنین اطلاعاتی اطلاع داشته است.
این دادگاه بخشی از پرونده ای است که ۲۹ ایالت آمریکا ضد شرکت متا مطرح کرده اند. این ایالت ها متا را متهم کرده اند که پلت فرم هایی مانند اینستاگرام و فیس بوک را به شکلی طراحی نموده که کودکان و نوجوانان را به استفاده بیشتر ترغیب و به شکلی به آنها وابسته کند، در صورتیکه این شرکت از خطرات احتمالی برای سلامت و ایمنی کاربران جوان آگاه بوده است.
چهار ایالت کالیفرنیا، کلرادو، کنتاکی و نیوجرسی در این پرونده مدعی هستند طراحی محصولات متا می تواند به مشکلاتی مانند اضطراب، افسردگی و حتی خودکشی در بین جوانان دامن بزند و این شرکت در رابطه با ایمنی پلت فرم های خود اطلاعات گمراه کننده عرضه کرده است.
یکی از محورهای مهم جلسه دادگاه، قابلیت «Take a Break» اینستاگرام بود؛ قابلیتی که برای تشویق کاربران نوجوان به فاصله گرفتن از برنامه بعد از مدتی استفاده طراحی شده است.
موسری در جواب پرسش های وکیل ایالت کلرادو پذیرفت که قبل از آن که این توانایی به شکل پیش فرض برای حساب های نوجوانان فعال شود، تنها درصد بسیار کمی از نوجوانان از آن استفاده می کردند. او با این وجود گفت بیشتر نوجوانان علاقه ای به استفاده از این توانایی نداشتند و اینستاگرام علیرغم این موضوع، در نهایت تصمیم گرفت آنرا برای کاربران نوجوان فعال کند.
طبق گزارش رویترز، این توانایی در سال ۲۰۲۱ معرفی شده بود اما تقریبا سه سال بعد، در سال ۲۰۲۴ و همزمان با راه اندازی حساب های نوجوانان، به شکل پیش فرض فعال شد.
در جریان دادگاه همینطور در رابطه با نحوه عرضه اطلاعات در ارتباط با ایمنی نوجوانان در داخل شرکت متا پرسش هایی عنوان شد. وکلای ایالت ها مدعی هستند برخی داده های داخلی در رابطه با میزان استفاده نوجوانان از ابزارهای ایمنی و میزان مواجهه آنها با محتوای صدمه زا در اسناد و عرضه های داخلی شرکت حذف یا تعدیل شده است.
موسری این افترا را که متا عمداً اطلاعات منفی را از افکار عمومی پنهان کرده است، رد کرد و بر اقدامات این شرکت برای بهبود ایمنی و سلامت کاربران تاکید داشت.
این پرونده یکی از مهم ترین آزمون های حقوقی در رابطه با مسئولیت شبکه های اجتماعی در برابر سلامت و ایمنی کاربران کم سن وسال شمرده می شود و دادگاه مقرر است طی هفته های آینده به بررسی ادعاهای طرح شده ضد متا ادامه دهد.
بطور خلاصه گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، موسری که از سال ۲۰۱۸ مدیریت اینستاگرام را برعهده دارد، در دادگاهی در اوکلند کالیفرنیا شهادت داد که نه کارکنان را به پنهان کردن اطلاعات منفی از افکار عمومی تشویق کرده و نه از وجود سیاستی در شرکت برای جلوگیری از انتشار چنین اطلاعاتی اطلاع داشته است. این دادگاه بخشی از پرونده ای است که ۲۹ ایالت آمریکا ضد شرکت متا مطرح کرده اند. این ایالت ها متا را متهم کرده اند که پلتفرم هایی مانند اینستاگرام و فیسبوک را بشکلی طراحی نموده که خردسالان و نوجوانان را به استفاده بیشتر تشویق و بشکلی به آنها وابسته کند، در صورتی که این شرکت از خطرات احتمالی برای سلامت و ایمنی کاربران جوان آگاه بوده است. چهار ایالت کالیفرنیا، کلرادو، کنتاکی و نیوجرسی در این پرونده مدعی هستند طراحی محصولات متا می تواند به مشکلاتی مانند اضطراب، افسردگی و حتی خودکشی در میان جوانان دامن بزند و این شرکت در ارتباط با ایمنی پلتفرم های خود اطلاعات گمراه کننده عرضه نموده است. یکی از محورهای مهم جلسه دادگاه، قابلیت Take a Break اینستاگرام بود؛ قابلیتی که برای تشویق کاربران نوجوان به فاصله گرفتن از برنامه پس از مدتی استفاده طراحی شده است. موسری در جواب پرسش های وکیل ایالت کلرادو پذیرفت که پیش از آنکه این قابلیت بشکل پیش فرض برای حساب های نوجوانان فعال شود، تنها درصد خیلی کمی از نوجوانان از آن استفاده می کردند.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب