تکلیف امتحانات دانشجویان پزشکی مشخص شد

تکلیف امتحانات دانشجویان پزشکی مشخص شد

به گزارش کارت خوب، معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر این که امکان تأیید آزمون های غیرحضوری علوم پزشکی وجود ندارد، اعلام نمود امتحانات پایان ترم دانشجویان این رشته ها به شکل حضوری برگزار می شود.



به گزارش کارت خوب به نقل از خبر آنلاین، طاهره چنگیز ضمن اشاره به ابلاغ دستورالعمل آموزشی در اسفندماه و هم زمان با آغاز شرایط جنگی، اظهار نمود: آموزش دروس نظری در دانشگاه های علوم پزشکی به شکل مجازی شروع شده و در کنار آن، آموزش دوره های دستیاری و کارورزی پزشکی بشکل مستمر ادامه دارد؛ چونکه این گروه ها به صورت فعال در عرضه خدمات درمانی هم مشارکت دارند.

وی با اعلان اینکه آموزش های بالینی و عملی امکان برگزاری غیرحضوری ندارند، اضافه کرد: این بخش از آموزش ها موقتاً در مقطعی از اسفند و نیمه اول فروردین متوقف گردید تا دانشگاه ها بتوانند متناسب با شرایط، برنامه ریزی لازم را برای فشرده سازی دوره های عملی انجام دهند.

وی افزود: بر این اساس، دانشگاه ها مکلف شدند دوره های حضور دانشجویان را کوتاه کرده و آموزش های عملی را در بازه های فشرده دو تا سه هفته ای به جای دوره های یک ماهه برگزار کنند.

به گفته وی، از نیمه فروردین به بعد، دانشگاه ها کم کم فعالیت آموزشی خویش را از سر گرفته و آموزش های بالینی در رشته های مختلف درحال اجراست.

معاون آموزشی وزارت بهداشت ضمن اشاره به نگرانی برخی خانواده ها و دانشجویان در وضعیت خاص کشور اظهار داشت: به دانشجویانی که تمایل به عدم حضور داشتند، امکان استفاده از مرخصی تحصیلی بدون احتساب سنوات یا انتقال موقت به محل زندگی خانواده ها داده شد و دانشگاه ها هم با این درخواست ها تا حد امکان موافقت کردند.

وی اضافه کرد: در دوره های تحصیلات تکمیلی همچون PhD هم آموزش ها به شکل ترکیبی شامل آموزش حضوری برای دروس آزمایشگاهی و آموزش مجازی برای دروس نظری ادامه دارد و تلاش می شود نقصهای آموزشی در آخر ترم جبران شود.

چنگیز در رابطه با وضعیت آزمون های علوم پزشکی هم توضیح داد: به علت عدم امکان احراز هویت دقیق در آزمون های غیرحضوری، آزمون های کشوری همچنان به شکل حضوری برگزار خواهند شد.

وی تصریح کرد: آزمون های مجازی صرفاً برای بازخورد آموزشی قابل استفاده هستند و به عنوان آزمون های میان ترم یا پایان ترم مورد تأیید نیستند.

وی اضافه کرد: آزمون های جامع علوم پزشکی، دندانپزشکی، آزمون پیش کارورزی و آزمون ۱۸۰ واحدی داروسازی به علت شرایط موجود در موعد مقرر برگزار نشدند و برای پیشگیری از وقفه تحصیلی، تسهیلاتی برای دانشجویان حائز شرایط درنظر گرفته شد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت توضیح داد: دانشجویانی که حداقل معدل لازم را کسب کرده اند، اجازه ورود مشروط به مقاطع بالاتر را دریافت کرده اند و در آزمون های بعدی شرکت خواهند کرد. همینطور برای برخی دانشجویان داروسازی با معدل بالاتر از ۱۴، امکان فارغ التحصیلی بدون شرکت در آزمون جامع ۱۸۰ واحدی فراهم گشته است.

وی در آخر تصریح کرد: هدف اصلی وزارت بهداشت، پیشگیری از توقف روند آموزشی و حفظ کیفیت آموزش در وضعیت بحرانی است و از دانشجویان خواست با جدیت در ترم جاری ادامه تحصیل دهند تا در صورت اعمال تسهیلات جدید، بتوانند از آن بهره مند شوند.


منبع:

1405/02/12
19:41:33
0.0 / 5
60
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم کامنت دهید
= ۴ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

کارت خوب

کارت ویزیت خوب