وزیر اقتصاد و دارایی:

مدیران با عارضه حیف و میل بیت المال با حساسیت بالا برخورد كنند

مدیران با عارضه حیف و میل بیت المال با حساسیت بالا برخورد كنند

به گزارش كارت خوب وزیر اقتصاد با اشاره به اینكه مدیران اقتصادی كشور باید نسبت به دو عارضه میل و حیف بیت المال با حساسیت بالا برخورد كنند، اظهار داشت: این دو عارضه اسباب بی اعتمادی به دولت نزد افكار عمومی است.



به گزارش كارت خوب به نقل از وزارت اقتصادی و دارایی ایران، فرهاد دژپسند در مراسم معارفه معاون جدید امور بانكی، بیمه و شركت های دولتی این وزارتخانه تصریح كرد: نظام های بانكی و بیمه ای كشور هم اكنون از یك سو بخاطر تحریم های ظالمانه و از جانب دیگر، برخی مشكلات ساختاری، تحت فشار بوده و نیازمند تحول هستند.
وی اظهار داشت: بانك ها و بیمه ها بواسطه تحریم ها، تحت فشار قرار می گیرند و برای عبور از این شرایط، نیازمند عملكرد قوی تر از جانب مجموعه مدیران بانكی و وزارت اقتصاد بعنوان نهاد ناظر و سیاستگذار هستیم.
وزیر اقتصاد اظهار داشت: بانك محور بودن نظام تامین مالی كشور از دو جنبه قابل توجه است، ابتدا به علت اهمیت این موضوع، میزان نگاه های سخت گیرانه به نظام بانكی، شدت بیشتری می گیرد و در مرحله بعد، همین مبحث سبب می شود، همه، آماده همكاری برای تولید تحول در نظام بانكی و رفع مشكلات آن باشند.
وی اضافه كرد: به همین سبب است كه هم اكنون، علاوه بر وزارت اقتصاد و بانك مركزی، مجلس شورای اسلامی، دولت، شورای هماهنگی اقتصادی و حتی نهادهای فراملی آماده اند برای تامین مالیِ تحول در نظام بانكی كشور همكاری كنند.
وزیر اقتصاد اظهار داشت: یكی از مسایل اساسی در تولید تحول در نظام بانكی، توجه به تقویت بازار سرمایه به شكلی است كه بتواند بخشی از بار تامین مالی بنگاه های اقتصادی كشور را بر دوش بگیرد.
دژپسند خاطرنشان كرد: معاونت امور بانكی، بیمه و شركت های دولتی وزارت اقتصاد دارای اشراف و ظرفیت های بالای كارشناسی و علمی و یكی از اركان مهم در تولید تحول در نظام بانكی، بیمه ای و شركت های دولتی كشور است.
دژپسند در ادامه تصریح كرد: نظام بیمه ای كشور هم علاوه بر مشكلات ناشی از تحریم، متاثر از برخی تنگناهای ساختاری است كه نیازمند خلاقیت، نوآوری و توجه به طرح های نوین بیمه ای و تجربیات موفق جهانی به منظور بومی سازی و اجرای آن در برنامه های آتی خود است.
وی با تاكید بر اهمیت واحدهای پژوهش و تحقیقات در مجموعه بانك ها، بیمه ها و شركت های دولتی، اظهار داشت: متاسفانه در دستگاه های دولتی، واحد های پژوهشی و تحقیقاتی پس از مدتی تبدیل به دفاتر و ادارات كلِ فاقد خلاقیت و نوآوری شده اند و عملا درگیر روزمرگی اداری هستند.
وزیر اقتصاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی در هم ریختگی ها و بی انضباطی های مالی از جانب دستگاه های دولتی، وزارت اقتصاد را دارای نقشی بسیار مهم در پیشگیری از حیف و میل منابع توصیف كرد.
وی تصریح كرد: باید بپذیریم به همان اندازه كه سو استفاده یا همان «میل» كردن بیت المال عمل ناپسند و زیان باری است، «حیف» بیت المال هم كه ناشی از ناكارآمدی و بی تدبیری است امری غیرقابل چشم پوشی و از اسباب تولید بی اعتماد دولت نزد افكار عمومی می تواند باشد و من تاكید دارم كه مدیران اقتصادی كشور بخصوص در مجموعه وزارت اقتصاد باید نسبت به هر دو عارضه با حساسیت بالا برخورد كنند.
در این مراسم به ترتیب، امیر باقری و عباس معمار نژاد بعنوان معاونین سابق و جدید امور بانكی، بیمه و شركت های دولتی وزارت اقتصاد طی سخنانی به عرضه گزارش عملكرد و برنامه های خود پرداختند.

1397/09/12
14:26:56
5.0 / 5
4656
تگهای خبر: اقتصاد , بازار , بانك , بانك مركزی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
کارت خوب

کارت ویزیت خوب